NAPRAVIO HAOS

OPA - KASILJAS ZAGRLIO MISTERIOZNU CRNKU I IZJAVIO JOJ LJUBAV: Porukom je "ZAPALIO" Instagram, a sad znamo ko je ona!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Španski mediji su brže-bolje želeli da saznaju koga to grli Iker Kasiljas i izjavljuje joj ljubav.

Izvor: Instagram/ikercasillas/Printscreen

Otkako su Iker Kasiljas i njegova bivša supruga Sara Karbonero odlučili da se raziđu, legendarni španski golman je dugo bio u centru pažnju javnosti. Pisalo se o njihovom skupocenom rastanku, a sada je bivši čuvar mreže Real Madrida "zapalio" društvene mreže jednom objavom.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa misterioznom crnokosom ženom u njegovom zagrljaju, a španski mediji su brže-bolje otkrili njen identitet.

Ono što je najviše dovelo do burnih reakcija bila je Kasiljasova poruka ispod pomenute fotografije.

"Kompletna ljubav! Hajde da nastavimo zajedno na ovom novom životnom puta. Za još više puta", napisao je Kasiljas i logično, mnogi su mislili da je vrlo moguće da se radi o novoj ljubavi slavnog golmana.

Španska "Marka", međutim, otkriva da se radi o Olgi Esteban Lorenso. Njeni profili na društvneim mrežama su zaključani od javnosti, a španski list piše da se zapravo radi o Kasiljasovoj jako dobroj prijateljici.

"On je mnogo voli i rešio je da pokaže na društvenim mrežama da imaju odličan odnos. Ono što Kasiljas nije očekivao jeste velika pažnja koju je ovaj zagrljaj izazvao", piše "Marka".

Inače, mediji su prethodnih meseci nagađali o tome ima li Kasiljas neku novu devojku, a dizajnerka Rosio Osorno bila je ta za koju se pričalo da je nekoliko puta bila viđena sa Ikerom u Parizu. Ovo je Rosio:

Tagovi