POSLE SKANDALA

MAMA DEČAKA IZVREĐALA RONALDA PREKO TELEFONA: Zvao da se izvini jer ga je udario, pa zažalio - "On je NAJAROGANTNIJI!"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo je želeo da popravi situaciju nakon njegovog skandaloznog ponašanja u finišu prošle sezone, ali na kraju je samo još više razočarao porodicu autističnog dečaka.

Izvor: YouTube/Screenshot/Cristiano Ronaldo News

Kristijano Ronaldo ne prestaje da biva u centru pažnje svetskih medija. Poslednjih meseci se sa njim uvek nešto dešava. Čitavo leto je pokušavao da napusti Mančester junajted, a sada ga ponovo prati priča o 14-godišnjem autističnom dečaku kojeg je udario na utakmici prošle sezone.

Portugalac je dečaku izbio telefon iz ruke posle poraza od Evertona i tom prilikom ga udario, a sada je majka dečaka otkrila da je razgovarala sa Ronaldom telefonom i da je on 'najarogantniji čovek s kojim je ikad pričala'.

Sara Keli je majka 14-godišnjeg dečaka koji je zadobio masnice posle besnog udara zvezde Mančester junajteda. Ronaldo se nakon svega izvinio, ali je morao i da ide na razgovor s policijom, kada je dobio opomenu.

Džejkobova majka je u razgovoru za "Miror" otkrila kako je tekao njen razgovor sa Ronaldom.

"Pitao me je da li bih volela da dođem i upoznam njegovu porodicu. Rekao mi je da nije loš otac, a ja sam mu odgovorila da nikad tako nešto nisam ni rekla", počela je Sara.

"Rekao mi je 'imao sam užasno detinjstvo, izgubio sam oca'. Rekla sam mu 'svako ima tužnu priču, Ronaldo, ja sam izgubila oca rano, imala sam i rak'. Uporno me je zvao Džek i nije ni znao moje ime. Rekla sam 'moje ime je Sara', pa je tek onda rekao 'O, Sara, izvini."

Ona je potom otkrila kako je Kristijano bio neosetljiv tokom razgovora.

"Nikada Džejkoba nije oslovio imenom, uvek je govorio 'dečak'. Rekao je 'znam da dečak ima probleme'. Rekla sam mu da dečak nema probleme nego invaliditet, ti si taj koji ima problem." Sara je Ronalda opisala kao najarogantnijeg čoveka s kojim je razgovarala i rekla da se provukao u celoj priči, navodi "Miror".