Loše

VLAHOVIĆ BESNEO I HVATAO SE ZA GLAVU: Juventus je OČAJAN, o ovih 90 sekundi Alegrijevog tima svi pričaju! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dušan Vlahović nije dao gol u meču sa Sampdorijom, a kada se vidi kako je Juventus igrao to nikoga i ne čudi.

Izvor: Profimedia

Juventus napred ima moćnu mašinu, ali nema motor koji bi to mogao da iznese. Dušan Vlahović je sposoban da postigne mnogo golova, da savlada svakog protivnika, ali sa ovakvim timom "stare dame" neće daleko stići. 

Igrali su nerešeno izabranici Maksa Alegrija sa Sampdorijom i to bez golova, a tokom celog meča srpski napadač je bio frustriran. Bio je besan na Huana Kvadrada koji mu u izglednoj šansi nije dodao loptu, a u drugom poluvremenu je čak i namestio gol, koji nije bio priznat. Imao je priliku i Filip Kostić da u 94. minutu savlada golmana rivala, ali je propustio priliku.

Juventus je posle odličnog otvaranja sezone i 3:0 protiv Sasuola ponovo bio neefikasan, a pogotovo je napadački deo igre "stare dame" bio loš u prvom poluvremenu. Jedan detalj sa samog finiša prvog poluvremena to najbolje ilustruje. Počinjao je 42. minut meča kada je Juventus dobio loptu, a onda je usledila sekvenca od čak minut i po u kojima su se defanzivci Juventusa dodavali međusobno. Pogledajte "Alegri-bol":

Kada se vidi ovaj detalj nije ni čudo što je Dušan Vlahović bio ljut nakon prvog poluvremena. U nekim momentima meča se hvatao i za glavu, a prvih 45 minuta je završio sa samo tri dodira sa loptom! Nije da u Juventusu nisu znali da im napred "škripi". Doveli su Filipa Kostića, ali i Anhela Di Mariju i Pola Pogbu. 

Di Marija se sjajno pokazao u prvom meču, a onda se povredio, a Pogbu će Juventus po svemu sudeći morati da čeka sve do drugog dela sezone nakon njegove povrede. 

Tagovi