POGLEDAJTE

VLAHOVIĆ JE BESAN - NIKO NEĆE DA MU DODA LOPTU! Saigrač "iskulirao" Srbina pred golom, pa VIKAO na njega! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dušan Vlahović u prvom poluvremenu skoro da uopšte nije imao dodira sa loptom, a jedna situacija je posebno naljutila Srbina.

Izvor: TV Arenasport/Twitter/@juve_canal/Printscreen

Počeo je Dušan Vlahović novu sezonu Serije A na savršen način, sa dva pogotka u pobedi protiv Sasuola, ali je ako prvo poluvreme meča protiv Sampdorije nekakav znak - pred njim su teški dani.

Srpskom napadaču u dresu Juventusa niko ne dodaje lopte, a potez saigrača Huana Kvadrado posebno je razbesneo Vlahovića nakon propuštene prilike!

Juventus je u ponedeljak uveče protiv Sampdorije odigrao katastrofalnih prvih 45 minuta u kojima skoro da nisu zapretili, a najbolji pokazatelj koliko je srpskom golgeteru teško, pokazuje i sledeći podatak:

Dušan Vlahović je u prvih 45 minuta imao samo tri dodira sa loptom, bar pet manje od svakog drugog igrača na terenu, uključujući i golmane. Od toga, jedan kontakt s loptom je bio kada je njegovim dodavanjem počela utakmica.

Biće Vlahović besan što ga saigrači uopšte ne konstatuju na terenu, a to se posebno odnosi na Huana Kvadrada. Kolumbijac je u 15. minutu utakmice bio u sjajnoj šansi, Vlahović je bio potpuno sam odličnoj poziciji, ali nije dobio loptu.

Kvadrado je šutirao loše, pravo u golmana Sampdorije, što je naljutilo Vlahovića, a Kolumbijac je potom žustro reagovao u pravcu Srbina, pokušavajući da se opravda što mu nije prosledio loptu. Pogledajte kako je to izgledalo: