Op, op!

MITAR POBEDIO, PA "PECNUO" NAPADAČA OD 35 MILIONA: Englez hteo da ga kopira i dobio brutalan odgovor!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski napadač odgovorio Englezu koji je pokušao da ga iskopira!

Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović je hit Premijer lige sa tri postignuta gola u prva tri meča nove sezone, a njegov Fulam je zbog tih pogodaka osvojio velika četiri boda. Uz to, Mitar redovno trese mreže kada igra za Srbiju, pa nije iznenađenje što njegovo ime i prezime viču dečaci koji na školskim terenima postižu golove.

Ali, ima i onih malo starijih koji obožavaju Aleksandra Mitrovića. U toj grupi igrača je Ajvan Toni, napadač Brentforda čija se tržišta vrednost procenjuje na 35 miliona evra!

Tokom pobede Fulama nad Brentfordom prethodnog vikenda, jedan od golova za goste postigao je i Toni. Pored toga, VAR je poništio jedan Ajvanov gol, a baš taj pogodak odlučio je da proslavi u stilu Aleksandra Mitrovića. Ajvan Toni je kopirao golgetersa Fulama, za šta je srpski fudbaler imao objašnjenje!

"Svi imaju idole. Igrao je sa mnom u Njukaslu i bio je moj štićenik. Moj idol je bio Alan Širer, a ja sam verovatno nejgov idol", rekao je Aleksandar Mitrović. 

Inače, Ajvan Toni je od 2015. do 2018. godine bio član Njukasla, a u isto vreme u klubu je bio i srpski napadač.. Mitrović se iz crno-belog dresa preselio u Fulam, klub koji takođe nosi njegove omiljene boje, dok je Toni morao obilaznim putem u Premijer ligu. Engleski napadač potpisao je za Piterboro, a 2020. godine stigao je u Brentford sa kojim je došao do Premijer lige.