Očekivanja!

I MAGIKO SE NADA "STAROM KATAIJU" - TO JE REŠENJE ZA MAKABI: Marakana je uvek prednost, a gol može i u 90. minutu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ukoliko Aleksandar Katai bude u formi na meču protiv šampiona Izraela, Crvena zvezda će imati ogromne šanse za Ligu šampiona.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče igraju revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, a Aleksandar Katai veruje da će pun stadion biti prednost za crveno-bele. Po rečima jednog od najboljih igrča tima, fudbaleri srpskog šampiona više vole da igraju pred velikim brojem navijača i pun stadion "Rajko Mitić" neće im stvoriti pritisak.

Takođe, Katai je istakao da nije zadovoljan pojedinim mečevima u novoj sezoni i da se nada "starom Kataiju" na utakmici protiv Makabija iz Haife.

Jedan od najvećih aduta Zvezde biće pun stadion koji će crveno-bele bodriti do pobede i plasmana u Ligu šampiona.

"Mislim da Marakana može da bude samo prednost, nemamo čega da se plašimo pred našim navijačima. Očekujemo pun stadion i podršku, a na nama je da uradimo sve ostalo. Sigurno je lepše igrati na punom stadionu nego domaću utakmicu pred 10-15 hiljada. Atmosfera će biti dobra, navijanje odlično, a želja svakog igrača je da igramo pred punim stadionom", rekao je Aleksandar Katai na konferenciji.

Svestan je ofanzivac Crvene zvezde da bi u ovom trenutku ekipi prijalo da on podigne formu i zaigra svoj najbolji fudbal.

"Nije sve po planu i kako smo očekivali zbog te utakmice u Izraelu. Do tada smo pobedili sve utakmice u prvenstvu i prošli Pjunik. Mislim da moja igra nije bitna u tom smislu jer su rezultati bili tu. Nadam se da će sutra biti 'stari Katai'. Sigurno nam znači Bukari, njegova brzina plaši protivnike i sada smo mnogo opasni po desnoj strani", pojasnio je krilni fudbaler.

Novinari su upitali i da li očekuje da mu Aleksandar Pešić vrati za gol iz Izraela i kada je idealan trenutak za postizanje pogotka.

"Kako god, samo da lopta pređe liniju što ranije, to nam je bitno. Idealan scenario je da rano postignemo gol, ali može i u finišu meča jer utakmica traje 90 minuta. Ako damo gol u 90. minutu, idemo u produžetke", dodao je Katai.