VIDEO SNIMAK

RASKINULA SA ZVEZDOM REALA, RODILA DETE, PA JE SNIMILI S DRUGIM: Influenserka nekad ljubila Nejmara, sad opet šokira!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Karolina Lima se sve češće nalazi u medijima širom sveta, a sada zbog jednog video snimka.

Izvor: Instagram/karolinel/Twitter/@Splash_UOL/Printscreen

Fudbaler Real Madrida Eder Militao i njegova dugogodišnja devojka Karolina Lima objavili su da su raskinuli svoju vezu i to samo nekoliko dana nakon što mu je rodila dete!

Prelepa Brazilka za koju se dugo pričalo da je prethodno bila u vezi sa Nejmarom, postala je nedavno majka devojčice, a u međuvremenu je i raskinula sa Militaom i već bila snimljena sa novim misterioznim muškarcem.

Lima je otvoreno govorila o raskidu sa brazilskim defanzivcem i zvezdom Reala.

"Odlučili smo da prekinemo i verujemo da je to najbolja odluka. Uvek ćemo imati tu vezu u vidu bebe Sesilije, ona će uvek biti prioritet za nas i to je važno. Hvala svima na porukama. Shvatila sam da sam snažna i da je Sesilija još snažnija", rekla je brazilska influenserka na društvenim mrežama.

No, Karolina se nedugo nakon porođaja ponovo našla u centru pažnje. I to zato što je na društvenim mrežama počeo da kruži video snimak na kojem se Lima vidi kako pleše pored nepoznatog muškarca. Na snimku se vidi i kako muškarac poduže majicu i hvata Karolinu za zadnjicu, a brazilski mediji su shvatili da je to baš Lima i zbog toga što je objavljivala fotografije u istoj haljini:

Sličnost haljine i frizure je očigledna, ali se lice ne može videti kako bi se potvrdilo da je to zaista Lima. Naravno, ona je to demantovala na društvenim mrežama objavivši video snimak uz brazilsku pesmu koja sadrži tekst "Nisam bio ja, nisam bio ja".

Bilo kako bilo, devojka koja je navodno bila u vezi sa Nejmarom, a potom i sa Ederom Militaom, ne prestaje da privlači pažnju. Ovu Brazilku na Instagramu prati 3.000.000 ljudi, a pogledajte i zbog čega:

Tagovi