POGLEDAJTE!

BRUTALNA PLAVUŠA ZASIJENILA FUDBALERA U NOVOM KLUBU: Platili ga 50.000.000€ - niko priča o njemu, svi pitaju za Britni!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Morgan Gibs Vajt je poprilično nepoznat fudbaler za one koji ne prate fudbal toliko detaljno, naročito za igrača koji je toliko skupocjeno plaćen. Ali zato su mnogi brzo primijetili njegovu djevojku.

Izvor: Instagram/screenshot/britneydevilliers

Odavno je poznata ona mantra kako su engleski fudbaleri precijenjeni i da često klubovi u Premijer ligi "preplaćuju" ne bi li ih doveli u svoje redove.

Možda najbolje sve to trenutno oslikava i Morgan Gibs Vajt, novi igrač od 50.000.000 eura, čiji je transfer mnoge šokirao. Pojavio se na predstavljanju u Notingem Forestu po odlasku iz Vulverhemptona, a uz njega je zablistala i njegova djevojka!

Morgan Gibs Vajt je iz Vulvsa u Notingem Forest prešao u transferu vrijednom koliko i nekada transferi Rija Ferdinanda, Kristijana Vijerija, Mohameda Salaha, Andreja Ševčenka i mnogih drugih velikana.

Notingem Forest je odlučio da učini sve ne bi li Gibsa Vajta doveli, a kuriozitet je da je ovaj 22-godišnjak u karijeri imao tek 12 mečeva u Premijer ligi na kojima je bio starter! No, nije samo odlazak Vajta među "šumare" privukao pažnju na Ostrvu.

U duhu njihove sada već poznate tradicije pisanja o ženama i djevojkama fudbalera, Gibs Vajt je medijima "podario materijal" pošto se na predstavljanju u novom klubu pojavio sa svojom djevojkom i manekenkom, Britni de Vilije.

Ona je poznata u Engleskoj i kao "tiktokerka", gdje ima 370.000 pratilaca, a inače je model i završila je pravo. Porijeklom je iz Južne Afrike, ali već duže vrijeme živi u Engleskoj.

Evo kako izgleda Britni de Vilije: