OPA!

NAJVEĆI ŠEPRTLJA IDE IZ JUNAJTEDA ZBOG KRISTIJANA? ŠOK trampa u Premijer ligi - veliki rival "đavolima" uzima Megvajera!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Hari Megvajer je želja Čelsija i to kako bi se "plavci" rješili jednog igrača i poslali ga u Mančester.

Izvor: Profimedia

Otkako je Mančester junajted platio 85.000.000 eura za Harija Megvajera, engleski defanzivac je vremenom sve više postajao predmet sprdnje i ruganja zbog njegovih čestih i komičnih grešaka u timu "crvenih đavola".

Ali sada postoje naznake šokantnog transfera - kapiten Junajteda do kraja prelaznog roka bi mogao da se preseli u rivalski Čelsi!

Kako ekskluzivno javlja "Dejli mejl", Čelsi se raspituje oko dovođenja Megvajera, ne bi li pojačali defanzivnu liniju, ali i kako bi se rješili Kristijana Pulišića!

Megvajer nije imao dobru sezonu iza sebe, a i novu je počeo katastrofalno. Ekipa koju predvodi kao kapiten primila je već šest golova u dva meča i to protiv timova kao što su Brajton i Brentford.

Menadžer Erik ten Hag je spreman da ga skloni iz tima pred naredni susret, derbi protiv Liverpula, a sada sve to želi da iskoristi Čelsi. "Plavci" su zainteresovani da Engleza dovedu na "Stamford Bridž" i to kao dio trampe za Amerikanca Pulišića.

Čelsi je prvo bio zainteresovan za Veslija Fofanu iz Lestera, ali sada se ozbiljno razmišlja o Megvajeru, čija cijena je zasigurno u velikoj mjeri pala, imajući u vidu i njegove i Junajtedove igre.

Ako bi Ten Hag sklonio Megvajera iz tima za Liverpul, to bi moglo sve da ubra. Svetsko prvenstvo počinje za tri mjeseca, a Megvajer neće željeti da rizikuje mjesto u timu Engleske. Još uvijek nisu poznati detalji ko bi kome poslao koliko novca u ovoj eventualnoj trampi, ali prelazni rok na Ostrvu se sada već ozbiljno zahuktava.