OPA!

ODBILI JUNAJTEDOVIH 80.000.000€, NJEGA NEMA NA TRENINGU! Tadićev saigrač NESTAO posle ponude koja je uzdrmala Holandiju!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Entoni, reklo bi se, želi da se preseli u Mančester junajted, nakon bogate ponudu koju su za njega poslali Ajaksu.

Izvor: Profimedia/Herman Dingler/Orange Pictures

Mančester junajted je u potpunom rasulu na početku nove sezone. Dva startna poraza od Brajtona i Brentforda znače da su trenutno poslednji na tabeli Premijer lige, a posle najavljenih protesta navijača - gazde kluba pokušavaju sve da se dodvore fanovima.

Zato su već praktično doveli Kazemira iz Real Madrida za 70.000.000 evra, a sada bi za bar 80.000.000 evra mogao da stigne i Entoni iz Ajaksa!

Navijači Junajteda su najavili da će u ponedeljak uveče napustiti "Old Traford" u meču protiv Liverpula, kao znak protesta protiv vlasnika, porodice Glejzer. A Amerikanci očito žele da odmah brže-bolje dovedu zvučna imena, ne bi li se to zaboravilo.

Kazemiro je već stigao u transferu koji je začudio i Karla Anćelotija, a sada iz Holandije stižu vesti da se Entoni nije pojavio na treningu Ajaksa samo dan nakon ponude Junajteda.

"Crveni đavoli" su u četvrtak poslali Ajaksu ponudu od 80.000.000 evra za brazilskog krilnog fudbalera, ali je ona odmah bila odbijena. Dan kasnije, Entonija nije bilo na treningu, piše "De Telegraf".

Ipak, ostaje nepoznato da li to ima ikakve veze sa ponudom Junajteda. Pojedini mediji tvrde da saigrač Dušana Tadića želi na "Old Traford", a iz Ajaksa još uvek nema informacija koji je razlog za njegovo propuštanje treninga. Nije isključeno da Junajted u samo par dana potroši praktično 150.000.000 evra na dva nova pojačanja...