HIT!

PITALI SU LEGENDU DA LI FUDBALERI LAKŠE "ODVODE" DEVOJKE U KREVET... Njegov odgovor nasmejao je sve: Brate, POGLEDAJ ME!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Đorđo Kjelini surovo iskren i na "škakljivo" pitanje koje bi mnogi izbegli.

Izvor: Twitter/teamseriea1/Screenshot

Legendarni italijanski fudbaler Đorđo Kjelini napustio je ovog leta Juventus i  umesto penzionisanja - odlučio je da se okuša u znatno slabijoj ligi punoj "glamura".

U pitanju je naravno američki MLS gde je obukao dres Los Anđelesa, rivala Galaksija za koji nastupa Dejan Joveljić, a kao verovatno najveća zvezda lige interesantan je medijima i gotovo na nedeljnom nivou daje intervjue. I to ne samo isključivo o fudbalu, pošto je dobro poznato da je evropski šampion sa Italijom šaljivdžija...

Tako je u jednoj emisiji upitan da li je istinit "mit" o tome da fudbaleri zahvaljujući svojoj slavi i popularnosti dobro prolaze kod devojaka, odnosno daleko bolje od "običnih smrtnika", međutim Kjelini je objasnio da kod njega to nije tačno.

"Pa ljudi pogledajte mene. Ružan sam kao lopov... Dakle, da!", rekao je Kjelini uz širok osmeh, a šta će reći supruga?

Legendarni italijanski defanzivac je profesionalnu karijeru počeo još 2000. godine u Livornu, a kada ga se Roma odrekla - stigao je u Juventus i za njih nastupao punih 18 godina, uz jednogodišnju pozajmicu Fiorentini. Planira da igra još godinu-dve, a da se potom potpuno povuče iz fudbala.

Uz sve to, Đorđo Kjelini ima diplomu sa Ekonomskog fakulteta u Torinu, gde je kasnije i magistrirao.

Tagovi