AU!

PORTUGALAC ZBOG MANEKENKE BEŽI IZ MANČESTERA! Upoznali su se u karantinu, a sad zajedno BIRAJU novi grad!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Zbog prelepe devojke Bernardo Silva želi da napusti Mačester i da pređe u novi klub.

Izvor: Instagram/screenshot/inesdegenertomaz

Bernardo Silva (28) po svemu sudeći napušta Mančester siti do kraja prelaznog roka. Za to velike zasluge ima njegova lepša polovina, manekenka Ines Tomaz (24).

Prelepa Portugalka, koja se bavi modelingom i portugalski reprezentativac navodno žele da pređu u neki lepši grad. Interesovanje za njega pokazali su Barselona i PSŽ. Deluje da su njih dvoje na "slatkim mukama" kada je izbor novog grada u pitanju. 

O njoj se ne zna mnogo, jer se trudi da svoj život sakrije od javnosti, mada ima nekih interesantnih podataka. Ima sestru Marijanu koja je predstavljala Portugal u izboru za Mis 2017. godine, kao i brata Tomasa sa kojim je takođe bliska.

Ovo je Ines:

Ovim poslom Ines se bavi već neko vreme i bila je model za mnoge poznate brendove, pa je tako zahvaljujući poslu obišla svet. Bila je na raznim destinacijama, a interesantno je da su se njih dvoje upoznali tokom pandemije. Bernardo i Ines su rođeni u Lisabonu i preko zajedničkih prijatelja su se upoznali. Sa njima su bili zajedno u jednoj kući u portugalskoj prestonici. Malo po malo su se upoznavali i na kraju su počeli da se zabavljaju. Njihova veza je veoma ozbiljna, pošto je u maju ove godine Bernardo zaprosio i uskoro bi trebalo da se venčaju.

"Srećan rođendan najlepšoj devojci na svetu", napisao je Bernardo na Instagramu 24. juna ove godine i tako čestitao 24. rođendan svojoj izabranici.

Izvor: Profimedia

Silvin život je dobro poznat fudbalskoj javnosti, počeo je u Benfiki, pa je prešao u Monako. Tamo je osvojio i titulu sa klubom u sezoni 2016/17 i tako privukao pažnju mnogih ekipa. Najbrži je bio Siti koji ga je tada platio 43,5 miliona funti. Bio je to pravi pogodak za obe strane, jer je Bernardo sa Pepom Gvardiolom osvojio četiri trofeja u Premijer ligi, doduše ne i Ligu šampiona. Možda taj san ostvari u Parizu ili Barseloni...