NAVIJAČI GA MOLE

NAVIJAČ SREO FERGUSONA I OČAJNIČKI GA MOLIO JEDNU STVAR! Ser Aleks ima 80 godina, a na ovaj predlog su se svi SMEJALI!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Mančester junajted nije dobro započeo sezonu pod novim menadžerom Erikom ten Hagom, toliko da navijači "crvenih đavola" i dalje žele da se legendarni Ferguson vrati na tu poziciju.

Izvor: Profimedia/TikTok/screenshot/kinghamza939

Fudbaleri Mančester junajteda uopšte nisu dobro počeli novu sezonu, pošto su startovali porazima od Brajtona i Brentforda. Zbog toga su sada poslednji na tabeli Premijer lige, dok klub panično pokušava da dovede pojačanja.

Nisu uspeli sa Markom Arnautovićem, sva je prilika da neće ni uspeti da dovedu ni Adrijena Rabioa, a koliko su navijači očajni zbog ređanja loših rezultata govori i jedan video snimak na kojem se pojavljuje legendarni ser Aleks Ferguson.

Junajted je već godinama daleko od visina na kojima je bio sa neponovljivim Škotom. Pet godina nisu osvojili nijedan trofej, a kako su i novu sezonu počeli u potpunom haosu, teško da se neko nada da taj niz baš ove godine prekinu.

Zato je jedan navijač rešio da iskaže veliko nezadovoljstvo i "ponudi" Ferguson da se vrati na mesto na kom je bio čitavih 26 godina.

"O moj bože, on je ovde! Fergi! Fergi! Vrati se i budi nam menadžer! Potreban si nam", vikao je jedan mladić, a mnogi oko njega su se nasmejali na ovakav predlog. Naravno, glavni razlog je taj što Ferguson sada ima 80 godina.

Ferguson je napustio Junajted 2013. godine, nakon što je osvojio svoju 13. titulu Premijer lige sa "crvenim đavolima". Od tada na "Old Trafordu" ništa više nije isto, a porodica Glejzer u čijem vlasništvu je klub, moraće da smisli neko drugo rešenje.

Nema više Fergija da spasi stvar...