Auh!

BOMBA - OVAKO JE POGAĐAO SAMO ROBERTO KARLOS: Majstorija u Kanadi, golčina kakvu niste videli 24 godine! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Fenomenalan pogodak postigao je Keven Aleman, igrač Atletiko Otave.

Izvor: Twitter/CPLsoccer/printscreen

Da nam je neko pričao da se ovakve majstorije događaju i na fudbalskim terenima u Kanadi... Keven Aleman (28) ofanzivni vezni Atletiko Otave, postao je hit na internetu nakon što je u prvenstvenom meču protivHalifaks vonderersa na spektakularan način zatresao mrežu rivala. Nije dugo trebalo njegovom golu da postane hit na internetu, pre svega jer je verna kopija jednog legendarnog poteza.

Aleman je zatresao mrežu na sličan način kao Roberto Karlos pre gotovo 25 godina. Brazilski fudbaler je noseći dres Real Madrida iz mrtvog ugla, spektakularnim centaršutem, pogodio mrežu Tenerifa, a sada smo dobili i jednu repliku koju je malo lakše izvesti.

Za razliku od penzionisanog levog beka, Aleman nije bio na samoj gol-liniji kada je uputio udarac, ali mu se treba odati priznanje zbog onoga što je uradio. Keven je video da ima prostora za šut i loptu poslao na prvu stativu, a ona se nakon nedovoljno dobre intervencije golmana našla u mreži.

Majstorija Alemana, fudbalera koji nastupa za Otavu:

Njegov majstorski potez iz 21. minuta doneo je Atletiku iz Otave prednost (1:0), a oni su kasnije stigli i do trijumfa na ovom meču - 3:2. Zahvaljujući toj pobedi ostali su na deobi prvog mesta sa ekipama Fordž i Pacifik koje imaju dve odnosno jednu utakmicu manje.

Inače, Keven Aleman je rođeni Kostarikanac, ali je svojevremeno upisao četiri nastupa za seniorsku selekciju Kanade. tokom profesionalne karijer eigrao je za klubove u Evropi, ali i za timove iz Kostarike, Kanade i SAD.

Pogledajte njegovu majstoriju:

Tagovi