Fudbal

IGRA ZA JUNAJTED, IMA 17 GODINA I GOMILU TETOVAŽA PO TELU: Rešenje Mančesterovih problema - maloletnik koji se "išarao"?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Mladi norveški fudbaler privlači mnogo pažnje zbog tetovaža koje ima već godinama, iako će tek za nekoliko dana proslaviti 18. rođendan.

Izvor: Profimedia

Mančester junajtedu ove sezone ništa ne polazi za rukom i klub se nakon dva odigrana kola nalazi na samom dnu tabele sa nula osvojenih bodova. Takve prilike uglavnom posluže velikim klubovima da u prvi plan gurnu nekog omladinca koji bi u budućnosti mogao da bude lider ekipe, ali Norvežanin Isak Hansen-Oren (17) pažnju privlači na drugi način.

Momak koji još nije punoletan bio je deo Junajtedoovog tima tokom letnjih priprema, kada su mnogi ljubitelji fudbala primetili da je on već stigao da istetovira obe ruke! Pored toga, Isak ima i neobičnu tetovažu leptira na vratu, pa ne čudi da svi gledaju u njega kada se pojavi na fudbalskom terenu. 

Mladi centralni vezni imao je tetovaže na levoj ruci i prilikom potpisivanja prvog profesionalnog ugovora u Mančester junajtedu, što je bilo pre godinu dana! Na slici koju je tada okačio na Instagram vidi se da mu je tetovirana leva podlaktica, iako je Isak u tom trenutku imao manje od 17 godina.

Pogledajte kako izgleda Isak:

Inače, ovaj talentovani fudbaler ponikao je u rodnoj Norveškoj, odakle se u septembru 2020. godine preselio u akademiju Mančester junajteda. Trenutno nastupa za ekipu do 23 godine slavnog engleskog kluba i na prva dva meča u sezoni imao je ulogu startera. Kod Erika ten Haga šansu je dobijao samo u pripremnim utakmicama, ali vreme radi za njega i sasvim sigurno će u narednim sezonama imati priliku da debituje za prvi tim Mančestera junajteda.