ŠTA!?

RONALDO EKSPLODIRAO NA INSTAGRAMU! Usred priče o OTKAZU u Junajtedu uradio je ono što NE RADE velike zvezde

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo se bori sa komentarima i na Instagramu, umesto da odloži telefon.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo nalazi se u najtežem trenutku karijere pošto čitavo leto pokušava da napusti Mančester junajted međutim postoje dva problema - klub ne želi da ga pusti tek tako, a istovremeno i niko ne želi da ga dovede...

Zbog toga je već dva meseca "u limbu" koji najviše šteti Junajtedu, toliko da čak razmišljaju o raskidu ugovora, a ovakve informacije stigle su i do Ronalda koji se bori na svoj način - na Instagramu.

Ronaldo nikada nije bio aktivniji na društvenim mrežama i to se pre svega odnosi na komentarisanje. Mnogo toga ga je povredilo i često objašnjava navijačima svoju stranu priče, a sada je otišao korak dalje i najavio je intervju u kome će objasniti sve ono što mu se desilo u poslednjih nekoliko meseci na "Old Trafordu".

"Znaćete istinu kada me budu intervjuisali za nekoliko nedelja. Mediji vas lažu. Imam svesku u koju sam u poslednjih nekoliko meseci pisao vesti u kojima me spominju, a možda je pet tačno", napisao je Ronaldo i dodao:

"Zamislite samo kako je to".

Kristijano Ronaldo je u međuvremenu pokvario odnose sa novim trenerom Erikom ten Hagom, koga nije ni pozdravio nakon katastrofe protiv Brentforda, a videćemo kako će njihova saradnja igrati ako Portugalac ostane na "Old Trafordu", što deluje sve izvesnije jer je procedura oko raskida ugovora vrlo komplikovana.

Posebno jer Ronaldo ne želi da pretrpi takvo poniženje sa 37 godina, a svima je jasno da ne bi raskinuo ugovor zato što mu se ide u Sporting, nego je tu mnogo veći problem po sredi...