ŠTA VI KAŽETE?

ISPLIVALA FOTKA NOVOG DRESA SRBIJE ZA MUNDIJAL! Navijači u ŠOKU: "Ne bih ovo poželio ni najgorem neprijatelju"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pojavila se nova fotografija dresa Srbije za Mundijal, fanovi su ljuti...

Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/SerbianFooty

Početak Svjetskog prvenstva se bliži, pa se tako pojavljuju i fotografije dresova koje će ekipe nositi na prestojećem takmičenju. Ponovo je u javnost dospela slika opreme koju bi Srbija trebalo da nosi i navijači su bijesni.

Već ranije je bilo priča o ovom dresu, sada je objavljena nova fotka. Na njoj je crveni dres sa zlatnim rukavima i novim grbom na grudima. Mnoge je ovaj dizajn kompanije "Puma" podsjetio na crnogorski dres.

"Ne bih poželeo ovo ni najgorem neprijatelju", objavila je stranica posvećena srpskom fudbalu na Tviteru, "Serbian football". Ubrzo su počeli i da se nižu komentari navijača koji su nezadovoljni.

Niko nije imao lijepu riječ za novi dres, pa su se tako našli komentari poput "Ovo je užasno", "Mora da je sabotaža", "Nadam se da će igrači da se usprotive ovom užasu. Biću iznenađen ako iko od njih misli da je ovo dobro"...

Kada je u pitanju Mundijal, takmičenje počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra u Kataru. Srbija je u grupi "G" sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna. Prvi meč igraće sa Brazilcima 24. novembra u večernjem terminu.