Spektakl

DOMINACIJA! DUŠAN JE DOBIO PAKLENOG SAIGRAČA: Vlahović dao DVA gola, a tek će ih davati uz VELIKOG Argentinca!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Spektakularan početak saradnje srpskog i argentinskog asa u Torinu. Na prvoj utakmici Di Marija mu je namestio gol, a jedan je i sam dao!

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović dao je dva gola za Juventus u pobedi protiv Sasuola u ponedeljak uveče, u prvom kolu Serije A. Srbin je prvi gol sa "devetkom" Juvea dao iz penala u 43. minutu, a drugim je postavio konačnih 3:0 – na asistenciju sjajnog Anhela Di Marije (34).

Argentinski veteran stigao je ovog leta tiše nego što je očekivano u Juventus i u prvoj utakmici pokazao koliko će biti pojačanje "Staroj dami". Upravo je bivši igrač Reala, Junajteda i PSŽ-a dao gol za 1:0 u 26. minutu, a u 51. minutu je u kaznenom prostoru odlično pronašao Vlahovića, koji je snažnim udarcem ukucao loptu u mrežu i overio pobedu favorita.

Sudeći prema prvih zajedničkih 90 minuta u Juventusu, Vlahović će se nadavati golova ove sezone. Počeo je sa dva, a narednu šansu da pogađa imaće za nedelju dana, na gostovanju Sampdoriji. Osim sjajne saradnje Srbina i Argentinca, vredno isticanja je i to da je naš krilni napadač Filip Kostić debitovao za "Staru damu" ulaskom u igru u 61. minutu umesto Kvadrada, koji ga je u svlačionici dočekao pozdravom na srpskom jeziku.

Izvor: Profimedia

Podsetimo, Di Marija je došao u Juventus bez obeštećenja, kao slobodan igrač, posle čak 92 postignuta gola u dresu Pari Sen Žermena, uz 115 asistencija za čak sedam godina u Parizu. Deluje da je italijanski velikan napravio pun pogodak kada ga je ubedio da dođe u ekipu Maksa Alegrija i pomogne joj da osvoji titulu posle dve "sušne" godine, tokom kojih su prvaci postajali Inter i Milan.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt