STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆE! HOROR POVREDA FUDBALERA U HRVATSKOJ: Odmah se čulo da je puklo, stadionom se prolomio URLIK

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Igora Postonjskog očekuje duga pauza nakon što su mu na utakmici polomljene tibija i fibula.

Izvor: YouTube/ Nogometni Sažetci/Printscreen

Osijek je napravio još jedan kiks pod vođstvom trenera Nenada Bjelice remiziravši sa Varaždinom (2:2), ali trenutno u Hrvatskoj niko ne priča o njihovom neuspehu - nego isključivo o jezivoj povredi Igora Postonjskog.

Fudbaler Varaždina Na njega je u 24. minutu, prilikom otpočinjanja kontre Varaždina, žestoko startovao Mijo Caktaš. Čim je došlo do njihovog duela, čuo se tup udarac, a onda se stadionom prolomio urlik. Svi su odmah znali da je u pitanju ozbiljna povreda Postonjskog koji se previjao od bolova po travi.

Odmah je tražio pomoć medicinskog tima, a vrlo brzo na teren su ušla i kola Hitne pomoći koja su ga odvezla u bolnicu i iste večeri je operisan pošto su mu pukle tibija i fibula.

Očigledno je da će kapiten Varaždina, koji je igrao u životnoj formi, morati na dugu pauzu, možda i dužu od godinu dana, a hrvatski mediji čak dodaju da je pitanje hoće li ikada više zaigrati ozbiljan fudbal. Odnosno, sve podseća na ono što je doživeo nekadašnji hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva.

Upozoravamo: fotografije mogu da budu uznemirujuće.

Tagovi