Fudbal

TRENER MORAO PRED NAVIJAČE POSLE PORAZA: "Postrojavanje" i u BIH, Dudić jasan: Razumem ih! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sarajevo je posle dva vezena poraza u krizi, a navijačima se to ne sviđa.

Izvor: YouTube/ SportSport / Printscreen

Posle nekoliko neprijatnih scena u Srbiji gde smo na mečevima Partizana i Radničkog iz Niša videli kako navijači "ribaju" svoje igrače, sada smo sličnu scenu gledali u Bosni i Hercegovini.

Fudbaleri Sarajeva poraženi su na gostovanju od Igmana iz Konjica sa 2:0, iako je domaći tim završio utakmicu sa devet fudbalera. Posle meča navijači Sarajeva bili su jako nezadovoljni.

Na "raport" im je posle dva vezena poraza prišao trener ekipe Feđa Dudić, kji je sa "Hordama zla" imao dugu i prilično žestoku raspravu.

"Normalno da nije lako. Razumem revolt navijača. Hajde, prvu utakmicu nam progledaju kroz prste, nagrade nas aplauzom, ali jednostavno ne može ovako da se igra. Evo ja sam prvu utakmicu preuzeo odgovornost. Ali definitivno sada moramo svi da budemo samokritični. Do mene je namnaji problem. Ja kad budem ovde prvi put višak, odmah odoh. Takas sam bio u svim klubovima. Jednostavno moramo da se pogledamo u lice i da svako pogleda samog sebe. Ovo defintiivn nije bilo dobro. Čestitam Igmanu i ne znamm... Nemam više šta da kažem u ovom trenutku", rekoa je Dudić posle meča.

Pogledajte njegov razgovor sa navijačima posle utakmice: