DRUGI MANDAT

GOTOVO JE - MILOŠEVIĆ NOVI TRENER PARTIZANA! Stolica je prošlost, Savo se vraća da "ugasi požar" u Humskoj!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Kako stvari stoje, samo je pitanje trenutka kada će Partizan potvrditi Sava Miloševića za novog-starog trenera.

Izvor: MN Press

Odluka je doneta ekspresno! Baš onako kako je Partizan otpustio Iliju Stolicu posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope, tako je i pronađena zamena.

Partizan će u nastavku sezone voditi Savo Milošević, u svom drugom mandatu na mestu trenera crno-belih!

Postalo je jasno sa poslednjim sudijskim zviždukom u četvrtak uveče da Ilija Stolica neće nastaviti sa radom u Humskoj, a sada je jasno i da će ga zameniti proslavljeni bivši reprezentativac.

Uprava Partizana je u petak imala pune ruke posla, pa je tako posle sastanka sa Stolicom na kojem je potvrđena njegov kraj mandata, donela i odluku o njegovom nasledniku. Letos nisu uspeli, ali sada će Milošević ponovo stići u Humsku da "gasi požar". Prošli put je tako bilo posle odlaska Zorana Mirkovića, a i u drugom angažmanu na ovoj poziciji, Milošević će kretati "iz minusa".

/Ovako je Partizan ispao od AEK-a iz Larnake u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope/

Partizan je želeo da brzo sve završi sa Miloševićem zbog predstojećih obaveza - prvo u Superligi protiv Mladosti GAT, a onda i plej-ofu Konferencijske lige protiv Hamruna sa Malte.

Milošević je letos bio opcija za naslednika Aleksandra Stanojevića, ali je "otpao" zbog njegove situacije sa ljubljanskom Olimpijom. Posle otkaza je imao pravo na veliku odštetu koju bi primao do juna sledeće godine, te nije bio spreman da se toga odrekne. Ipak, sada je vreme prošlo, Partizan je opet pozvao, a Milošević će ponovo sesti na užarenu klupu.

On je bio trener Partizana od 2019. do 2021. godine, a sa crno-belima je osvojio jedan trofej u Kupu Srbije.