Opleo!

ŠOK INTERVJU - "ZAPAD IM ISPIRA MOZAK I PONAŠAJU SE KAO ŽENE!" Srpski fudbaler grmi, Rusiji nisu potrebni IZDAJNICI!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac Srbije mogao bi intervjuom da podigne veliku prašinu u Rusiji.

Izvor: MN Press

Nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Pejčinović (34) napravio je zavidnu karijeru u inostranstvu, pošto je igrao za klubove iz nemačke, Francuske, Rusije i Kine. U Rusiji je nosio dres Lokomotive iz Moskve i Fakela iz Voronježa, a o toj zemlji ima izuzetno lepo mišljenje. Svojevremeno se čak pričalo i da bi mogao da postane reprezentativac nakon što je dobio ruski pasoš, ali se to nije desilo.

Fudbaler koji je u Srbiji igrao za Rad, OFK Beograd, Crvenu zvezdu i Voždovac još jednom je za ruske medije pričao o ljubavi prema toj zemlji, ali i svom stavu o odlasku stranih fudbalera iz ruskih klubova u poslednje vreme. Zbog specifičnog pravila koje je donela FIFA, igrači iz ruskih timova mogu da promene sredinu zbog rata na teritoriji Ukrajine!

To se nimalo ne sviđa nekadašnjem reprezentativnom štoperu Srbije, koji smatra da su se svi oni koji su iskoristili to pravilo poneli kao žene!

"Niko neće dirati Rusiju. Ne znam zašto strani fudbaleri odlaze. Ponašaju se kao žene. To ne rade muškarci. Dolazili su u Rusiju, zarađivali novac i govorili da je ovde loše? To je s*anje. Zapadna propaganda ispira mozgove fudbalerima. Oni ne shvataju šta se zapravo dešavaju, samo su zastrašeni", rekao je Pejčinović.

Po mišljenju Nemanje Pejčinovića, svi oni koji izaberu da odu u neki evropski tim prave grešku, jer u toj ekipi neće moći da zarade onoliko koliko zarađuju u Rusiji. Ali, po njegovom mišljenju, ruski klubovi i treba da ih puste jer im takvi igrači nisu potrebni.

"Sad je trenutak da se strani fudbaleri odluče. Ako odu na zapad, neće moći da zarade novca koliko zarađuju u Rusiji. Naraviće veliku grešku ako odu u Evropu. Rusija je sama sebi dovoljna i toj zemlji niko nije potreban. Za razliku od Evrope, ova zemlja ima povoljnu situaciju za život. Rusiji nisu potrebni izdajnici, pustite ih nek idu na sve četiri strane sveta", dodao je defanzivac.

Pejčinović je rođeni Kragujevčanin, ali je već sa 16 godina stigao u Beograd gde je igrao za Rad. Usledio je transfer u OFK Beograd, zatim pozajmica i novi prelazak na Banjicu, a kasnije i pozajmice Crvenoj zvezdi i Herti. Nemanja je po četiri godine igrao za Nicu i moskovsku Lokomotivu, zatim za Čančun Jatai u Kini i Voždovac u Srbiji. Nakon polusezone se vratio u Rusiju i u dresu Fakela iz Voronježa proveo naredne dve sezone, sve do ovog leta kada mu je istekao ugovor.

Tagovi