OPA!

SIN ZVEZDINOG BIVŠEG IGRAČA JE PO KLOPOVOM UKUSU! Potpisao ugovor sa Liverpulom, očekuje se da odmah dobije šansu...

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jirgen Klop veruje Stefanu Bajčetiću i zato ga je nagradio novim ugovorom u Liverpulu.

Izvor: MN Press/Profimedia

Talentovani fudbaler Stefan Bajčetić (17) pokazao je tokom priprema da Jirgen Klop može ozbiljno da računa na njega u Liverpulu, a mesto na klupi na "otvaranju" nove sezone Premijer lige nagovestilo je da ga ima u planovima.

Potvrda dobrog rada stiže i u tome što je upravo stavio paraf na novi višegodišnji ugovor sa Liverpulom, međutim nije objavljeno o kom periodu se radi. Bajčetić se na svom Instagramu pohvalio potpisom ugovora, a nadamo se da će uskoro debitovatii u zvaničnoj utakmici za prvi tim.

Sin srpskog fudbalera Srđana Bajčetića, nekadašnjeg člana Crvene zvezde i Selte, rođen je u Španiji i igrao je za mlađe selekcije "crvene furije", a i dalje se svi nadamo da će uskoro početi da igra i za Srbiju.

"Srećan sam što sam produžio ugovor sa klubom. Naporan rad se nastavlja", napisao je Bajčetić na Instagramu.

Mladi fudbaler je član Liverpula od 2020. godine kada su ga kupili za 300.000 evra od Selte. Prošlog novembra potpisao je prvi profesionalni ugovor sa "redsima", a u međuvremenu su odlučili da ga "zaključaju" i verovatno nagrade boljom platom zbog evidentnog napretka vidljivog u mladom timu Liverpula.

Bajčetić može da igra na mestu štopera i zadnjeg veznog, a s obzirom na situaciju sa povredama i rešenošću Jirgena Klopa da ne dovodi pojačanja - izvesno je da će imati mesta za njega ove sezone.