ŠTA BI?

SVET SE PONOVO SMEJE NAJSKUPLJEM ŠTOPERU IKADA! Kapiten Mančestera na udaru zbog gluposti - iznenadio i saigrače (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Hari Megvajer ponovo se našao na udaru javnosti zbog nove gluposti...

Izvor: Profimedia/Twitter/@MaguireSkills

Hari Megvajer često je u centru pažnje zbog gluposti koje pravi. Kako na terenu, tako i ponekad van terena. Sada je opet jedan njegov potez postao viralan, ovog puta pred izlazak na teren.

Uoči utakmice između Mančester junajteda i Brajtona kapiten domaćeg tima je postavio igrače sa pogrešne strane tunela. Primetio je to David de Hea koji mu je i sugerisao da igrači stoje pogrešno. Ubrzo je najskuplji štoper ikada ispravio grešku.

S obzirom da su kamere snimale igrače pred izlazak i da je sve to zabeleženo, Megvajer je opet postao predmet podsmeha planete. Ni navijači "crvenih đavola" ne mogu da veruju šta njihov igrač radi.

"Imamo najboljeg kapitena na svetu. Ne zna ni gde igrači treba da stoje u tunelu", ironičan je bio jedan od pristalica Junajteda.

Izgleda da je to bila samo uvertira u još jedan krah Mančestera. Brajton je na "Old Trafordu" slavio sa 2:1, uzeo tri boda i potvrdio da će Eriku ten Hagu biti potrebno još mnogo vremena da shvati gde je došao.

Pesma navijača Brajtona sa tribina "Možemo li da igramo protiv vas svake nedelje" najbolje govori o stanju u klubu i činjenici da se više niko ne boji engleskog velikana. Inače, Junajted je od istog kluba demoliran u maju sa čak 4:0...