Užas

HOROR POVREDA, PA NAJGORE MOGUĆE VESTI: Štoper propušta Svetsko prvenstvo, a njegov saigrač je takođe pod znakom pitanja

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bena Godfrija nećemo gledati u Kataru, a moguće da će i Jeri Mina biti van tima Kolumbije.

Izvor: Arenasport

Prvo kolo Premijer lige obeležio je fantastični Aleksandar Mitrović, ali nažalost i horor povreda Bena Godfrija. Defanzivac Evertona je potpuno nepotrebno uklizao u jednoj situaciji i morao je da bude iznet sa terena. 

On je na kraju polomio fibulu i zbog starta koji je došao nakon što je lopta već bila van terena moraće da propusti Svetsko prvenstvo! Defanzivac Evertona i reprezentativac Engleske moraće na pauzu od bar tri meseca. 

Njega je selektor Geret Sautgejt vodio na pripreme za Evropsko prvenstvo iako nije prošao u tim i nije nastupio na Euru, ali je pred prvenstvo odigrao dva meča za nacionalni tim "da bi dobio iskustvo". Sada je planiran kao jedan od kandidata za odbranu, ali očigledno će propustiti takmičenje.

Mundijal bi mogao da propusti i Kolumbijac Jeri Mina koji se takođe povredio na meču sa Čelsijem. On je povredio ligamente i morao je da izađe iz igre u 70. minutu. Pogledajte strašnu povredu Bena Godfrija:

Tagovi