PANIKA PANIKA!

JUNAJTED OTERAO POGBU, A DOVODE SKANDAL MAJSTORA: Mama se pita za sve, navijači BESNI - stiže Ronaldov bivši saigrač!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Blizu je dolazak Adrijena Rabioa u Mančester junajted.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted je izgubio u prvom kolu nove sezone Premijer lige od Brajtona 2:1, tandem na sredini terena Fred-Skot Mektominej imao je katastrofalnu partiju i "crveni đavoli" su već spremili novo pojačanje.

Nakon informacija da u napadu žele da dovede Marka Arnautovića, sada stižu informacije da su sa Juventusom već dogovorili dolazak Adrijena Rabioa!

Junajted je rešio da na nekonvencionalan način pokuša da reši svoje probleme na sredini terena i u napadu, pošto su se odlučili za dvojicu igrača sklonim skandalima i koji su prethodnih sezona bili daleko od nivoa potrebnog za dolazak na "Old Traford".

Ali Junajtedu to očito ne smeta. Posle Arnautovića, "Atletik" je otkrio da je Junajted zainteresovan za francuskog vezistu, a "Skaj Sports" sada piše i da je sa Juventusom već postignut dogovor o prodaji Rabioa!

Piše se da bi ovaj transfer bio vredan početnih 18.000.000 evra, plus eventualni bonusi. To znači da se sada samo čeka dogovor između Junajteda i igrača, tj. igračeve majke, pošto je Veronik Rabio ujedno i agent ovog fudbalera. Rabio je tokom karijere imao brojne skandale, pa je tako jednom prilikom u Pari Sen Žermenu bio suspendovan na dve utakmice nakon što je bio snimljen u provodu posle poraza u Ligi šampiona baš od Mančester junajteda.

Svojevremeno se i Rabioova majka svađala sa ocem Kilijana Mbapea, Adrijenovog nekadašnjeg saigrača. Navijači Mančester junajteda na društvenim mrežama već kukaju zbog novog izbora kluba za pojačanje, a posle odlaska Pola Pogbe baš u Juventus, sada bi odande mogao da im stigne još jedan problematičan francuski igrač. Mnogi navijači Junajteda tvrde da je ovo nova panična kupovina.

"Prvo Arnautović, sad Rabio. Zašto nas povezuju s problematičnim igračima? Ovaj prelazni rok je jako loš", napisao je jedan navijač na Tviteru.

"Krenuli smo od jasnih meta do dovođenja bilo koga ko je dostupan po jeftinijoj ceni. Mančester junajted nikad neće naučiti", bio je drugi u moru sličnih komentara. Rabio je u Juventusu od 2019. godine, tamo je dve sezone delio svlačionicu sa Kristijanom Ronaldom, ali nije baš oduševio u Italiji...