Fudbal

RASTAJU SE SUTJESKA I TRENER SAVOVIĆ!

Autor Anđela Pešić Izvor RTCG

Milija Savović neće više biti trener fudbalera Sutjeske, nezvanično saznaje RTCG. Upravni odbor Nikšićana i stručnjak koji je sa klubom prošle sezone osvojio titulu, dogovorili su sporazumni raskid saradnje a sve bi trebalo da bude ozvaničeno sjutra.

Izvor: MONDO

Savović je Sutjesku preuzeo prošle sezone i sa njom osvojio titulu prvaka, pri čemu je i nekoliko igrača zahvaljući dobrim igrama došlo do dresa reprezentacije.

Nakon uspješne sezone međutim, čak devetorica fudbalera je napustilo ekipu, neka pojačanja nisu opravdala očekivanja, što se odrazilo na igru u novoj sezoni - eliminaciju iz Evrope od Klaksvika sa Farskih ostrva i svega četiri boda iz tri kola domaćeg prvenstva.

Sve to izazvalo je i veliko nezadovoljstvo navijača, zbog čega su uprava kluba i 43-godišnji trener odlučili da je najbolje da prekinu saradnju, kako bi ekipa bez nepotrebnog pritiska nastavila borbu za trofeje na domaćoj sceni. Sutjeska, kako saznajemo, želi da sporazumno raskine saradnju i sa bugarskim napadačem Nenovim, kojeg nakon eliminacije iz Lige Konferencija nije ni bilo u protokolu na prvenstvenim utakmicama, dok će šansa da se dokaže biti pružena drugom pojačanju Konradu.

Možda ce vas zanimati

Tagovi