Jasan!

MITAR RAZBIO LIVERPUL, PA POSLAO PORUKU ENGLESKOJ: Ne zanima me šta pišu o meni, niko mi nije konkurencija!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Mnogi su se pitali da li on to može? Sada su dobili odgovor!

Izvor: Profimedia

Engleska bruji o Aleksandru Mitroviću! Dao je dva gola Liverpulu, poigravao se sa Virdžilom Van Dajkom i bio je igrač utakmice na "Krejven Kotidžu". 

Sa dva gola je počeo sezonu, a pred ovaj meč su se mnogi engleski mediji pitali može li nakon neverovatne godine u Čempionšipu i na nivou Premijer lige da postiže golove kao na traci. Novinari su ga posle meča pitali da li su ga takvi tekstovi motivisali da pruži ovakvu partiju.

"Nisu iskreno, znam da je kliše, ali se ja fokusiram na sebe, na moju igru, na ono što trener traži od mene. Radim vredno svaki dan, takmičim se sa samim sobom, a ne protiv bilo koga drugog. Pokušavam da budem bolja verzija sebe, uvek se fokusiram na sebe i svoj tim", jasan je bio Mitrović.

On veruje u svoj tim i zamisli trenera Marka Silve. 

"Ako budemo igrali onako kako trener traži od nas, golovi će doći. Ne mislim previše o svemu tome, fokusiram se na golove i mečeve", dodao je on. 

Korpulentni napadač iz Smedereva komentarisao je i poruku trenera posle meča da očekuje mnogo bolji Fulam u narednim mečevima.

"Nadamo se da ćemo biti i bolji, ali mislim da je trener mislio na to da su nam potrebna pojačanja. Završili smo pripreme sa dva štopera, treba nam još igrača, juče smo doveli novog štopera i treba nam "dubok" tim jer je Premijer liga duga i teška. Spremni smo za Premijer ligu, tu smo i danas smo pokazali da smo se vratili i nadam se da možemo da budemo iznenađenje ove godine", završio je Mitrović. 

Tagovi