In memoriam

PAMTIM TVOJE SVETLO, PAMTIM TVOJ OSMEH: Poruka nemačkog fudbalera koja kida srce - godinu dana od pogibije njegovog sina

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nemački fudbaler Mihael Balak objavio je potresne reči na godišnjicu pogibije svog sina u nesreći u Portugalu.

Izvor: Instagram/michaelballackofficial

Legendarni nemački fudbaler Mihael Balak poslednjih godinu dana živi u velikom bolu zbog porodične tragedije – pogibije sina. Pre tačno 12 meseci, 18-godišnji Emilio Balak izgubio je život u nesreći u Portugalu, nedaleko od porodične kuće u Lisabonu gde su provodili godišnji odmor.

Usred noći, on vozio kvad i stradao na neravnom putu, a detalji tragedije ubrzo su isplivali u vodećim svetskim medijima. Uzbunu zbog nesreće podigla je njegova baka, a vatrogasci su brzo došli na mesto udesa, ali nisu uspeli da sačuvaju srednjeg sina slavnog nemačkog asa.

Godinu kasnije, Balak je na svom Instagram profile ostavio potresnu poruku, koja, iako potresna, sigurno ne može da opiše bol koju bivši igrač Bajera, Bajerna i Čelsija oseća i koju će osećati.

"Moj voljeni anđele. Pamtim tvoj osmeh, sreću i radost. Pamtim tvoje svetlo sa mnogo ljubavi, sa mnogo emocija. Moliću se danas za tvoju dušu, da počiva u miru. Moliću se I za tvoju braću, svom svojom ljubavlju. Čuvaću te blizu srca", napisa je Balak na Instagramu.

Izvor: Instagram/MichaelBallack/Screenshot

Njegovi bivši saigrači i prijatelji, poput Džona Terija, Ešlija Kola i drugih reagovali su na tu objavu i pružili podršku Nemcu u još jednom teškom danu.

Tagovi