DEMANTOVAO!

VANDA SE RAZVODI OD IKARDIJA, ISPLIVAO ŠOK SNIMAK? Argentina bruji o BOMBI, a fudbaleru je sve to dojadilo!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Mauro Ikardi više ne može da podnese navode argentinskih medija da se razvodi od svoje supruge i agenta, tvrdeći da u tim natpisima nema istine.

Izvor: Instagram/wanda_nara/Printscreen

Oko Maura Ikardija i njegove supruge Vande Nare nikada nije dosadno! Argentinski mediji objavili su audio snimak na kojem Vanda navodno govori da je došla u Buenos Ajres kako bi završila papirologiju oko razvoda sa napadačem Pari Sen Žermena.

Ova vijest odjeknula je u toj zemlji, gdje je ponovo počelo da se piše o mogućem razvodu fudbalera i njegove supruge i agenta, ali se Ikardi oglasio i poručio da je taj snimak - lažan!

U emisiji "Los Anđeles de la manjana" objavljen je audio snimak na kojem se može čuti ženski glas. Autori tvrde da je to glas 35-godišnje Vande.

"Karmen, došla sam u Argentinu kako bih završila sve oko razvoda s Maurom. To trenutno organizujem. Ostala bih još nekoliko dana da ne organizujem sve oko razvoda. Ne mogu više i zatražila sam razvod", čuje se na audio snimku.

Nakon što se pojavio ovaj snimak, i Maurio Ikardi je reagovao. On je na svom Instagram profilu ostavio poruku, istakavši da to nije istina.

"Ne znam koga mi je više žao. Onih koji izmišljaju ovakve stvari o mom životu ili onih koji vjeruju u njih", napisao je Ikardi.

Inače, veza ovog poznatog para bila je na pragu pucanja prošle godine, kada je Ikardi bio optužen za prevaru sa Ćinom Suarez, a i Vanda je jedno vrijeme sa njihovo dvoje djece napustila zajednički dom u Parizu. Tada je i Ikardi dobio dozvolu kluba da ode i spasi svoj brak, a u tome je i uspio - on i Vanda su ostali zajedno. Ali ni od tada nisu prestali da pune stupce svjetskih medija...