ŠTA ĆE BITI?

TO ŠTO SE PRIČA O SADIKU I 25 MILIONA JE LAŽ! Najpoznatiji "transfer guru" se oglasio, a vest je VAŽNA i za Partizan!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Partizan i te kako zanima budućnost Umara Sadika jer će i oni zaraditi od njega.

Izvor: MN Press

Nigerijski napadač Umar Sadik igra sjajno već dve sezone u Almeriji i samo je pitanje trenutka kada će otići u veći klub. Uspeo je da sa Almerijom uđe u La Ligu, međutim teško da će uspeti da ga zadrže ovog leta pošto privlači veliku pažnju i sve češće se njegovo ime pojavljuje u transfer glasinama.

Tako je poslednja vest iz Nemačke da je Borusija iz Dortmunda ponudila čak 25 miliona evra za Sadika, međutim najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano demantovao je da postoji interesovanje "milionera".

Nova informacija glasi da je u trci za potpis Sadika i dalje favorit Viljareal, međutim nikako da dođe do konkretnog poteza polufinaliste Lige šampiona. 

Nastavak pregovora se očekuje u najskorije vreme, dok ako je i bilo interesovanja Dortmunda - nisu čak ni uspostavili kontakt sa Almerijom. Razlog zbog kog Dortmund želi napadača do kraja prelaznog roka je bolest Sebasijana Alera, koji je operisao maligni tumor testisa i čeka ga pauza zbog terapija, a "milioneri" do tada moraju da nađu zamenu.

Podsetimo, Partizan je do sada od prodaje Sadika zaradio ukupno 9 miliona evra, dok imaju i 40 odsto od naredne prodaje Nigerijca, s tim da tu postoji "caka".

Almerija može da otkupi 30 odsto prava za tri miliona evra, međutim i za to postoji rok do kada moraju da "aktiviraju" klauzulu.

Sadik je inače postigao 41 gol i zabeležio još 19 asistencija za Almeriju u dve sezone.