NOVOSTI

PIKE PREBOLEO ŠAKIRU, IMA NOVU DEVOJKU! Otkriveni novi detalji - viđeni su zajedno na plaži, a zbog njega je dala otkaz!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Đerar Pike je navodno već pronašao novu devojku. Viđen je sa konobaricom iz jednog noćnog kluba.

Izvor: Profimedia

Razvod Đerara Pikea i Šakire i dalje traje i pun je turbulencija. Dok se to pitanje rešava fudbaler Barselone je po svemu sudeći pronašao novu devojku.

Kako piše španska "Marka" defanzivac je viđen na plaži sa nepoznatom devojkom. Detaljne informacije o njoj nisu objavili osim da joj ime počinje na slovo S.

"Ona ima 22 godina, plavuša je i radi kao konobarica u jednom noćnom klubu. Međutim, pošto je viđena sa Pikeom dala je otkaz na poslu", navodi se u tekstu.

Njih dvoje su uhvaćeni na jednoj plaži oko jedan čas posle ponoći. Navodno je isključila svoje profile na društvenim mrežama, pa ih je ponovo aktivirala, ali bez zajedničkih fotki sa Pikeom.

"Ljudi bliski Pikeu žele da zaštite i nju. Ne znamo tačno kakav je njihov odnos, ali je očigledno veoma važan čim izbegavaju da se pojavljuju u javnosti. Zbog toga smatram da će njihova veza uskoro postati javna", poručila je novinarka Lorena Vaskez.