Ni da čuje!

"NEĆU NI DA GA VIDIM, OVO ŠTO STE MI URADILI JE KRIMINAL": Pobuna u Mančester junajtedu, Ten Hag u šoku!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Erik Ten Hag je stigao u Mančester junajted, a čim je došao krenuli su problemi. Jedan od prvih mu je napravio Din Henderson.

Izvor: Profimedia

Din Henderson je besan na Mančester junajted i to ne krije! Mladi golman koji je ponikao u Junajtedu od 2016. godine bio je na pozajmicama u Stokportu, Grimzbiju i Šruzberiju, a dve godine odličnih igara u Šefild junajtedu donele su mu i mesto u reprezentaciji Engleske.

Taman kada je počeo da ubeđuje Gereta Sautgejta u svoje kvalitete vratio se u matični klub i opet nije dobio šansu. Prošle sezone odigrao je samo tri meča i jako je ljut zbog toga.

"Da budem iskren, to je bilo verovatno 12 najtežih meseci u mojoj karijeri, bilo je teško i sada sam srećan da je to gotovo", rekao je on.

Sada je ponovo na pozajmici i to u povratniku u elitno društvo Notingem Forestu gde pokušava da oživi karijeru, a kako kaže neka obećanja data u klubu nisu ispunjena.

"Imao sam razgovor nakon Evropskog prvenstva gde sam bio deo tima Engleske i rekli su mi da ću biti prvi golman Junajteda. Onda sam dobio kovid i posle toga niko nije ispunio obećanja koja su mi data", otkrio je Henderson i onda osuo paljbu po klubu:

"Frustrirajuće je jer sam odbio toliko dobrih pozajmica prošlog leta jer nisu hteli da me puste da idem. To što sam sedeo na klupi i bacio 12 meseci je zaista kriminalno u mojim godinama, totalno sam pobeseno", iskren je bio on.

Na kraju posle samo tri nastupa prošle sezone Henderson je odbio da razgovara sa novim trenerom Erikom Ten Hagom!

"Nisam hteo da ga vidim na treningu jer sam znao da on hoće da me zadrži u klubu. Rekao sam im da moram da igram fudbal i da neću ovde da sedim i da budem rezerva", otkrio je Henderson.

Za sada je Henderson imao samo jedan nastup za reprezentaciju Engleske, a nada se da će na pozajmici u Notingem Forestu braniti dovoljno dobro da makar bude u sastavu Engleske za Svetsko prvenstvo u Kataru.