POGLEDAJTE

HIT! POZNATI FUDBALER SREO LEBRONA, PA MU SE SVI SMEJALI: NBA legenda pružila ruku, a ovaj detalj je odmah primećen!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Lorenco Insinje je izgledao minijaturno pored Lebrona Džejmsa.

Izvor: Twitter/DeparSports/Printscreen

Lorenco Insinje je nova zvezda MLS franšize Toronta. Poznati italijanski fudbaler je rešio da napusti svoju zemlju i oproba se u ligi američkih i kanadskih klubova.

A sada se omaleni Italijan našao u centru pažnje nakon objavljivanja video snimka susreta sa Lebronom Džejmsom - i tom prilikom jedan detalj je nasmejao mnoge!

Susret se dogodio upravo u jednom restoranu u Torontu, a reprezentativac Italije je bio oduševljen što vidi košarkašku legendu.

Insinje se srdačno rukovao sa zvezdom Los Anđeles Lejkersa, koji je zatim pozdravio i njegovu decu. Među, tek 163 centimetra visoki Insinje, izgledao je minijaturno pored 40 centimetara višeg Džejmsa.

Posebno je bilo upečatljivo njihovo rukovanje, kada je Insinjeova šaka izgledala poput bebine naspram Lebronove. Fotografije tog rukovanja postale su viralne na društvenim mrežama, a mnogi su šaljivo komentarisali taj detalj.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, 30-godišnji Insinje je kao slobodan igrač u Toronto stigao iz Napolija i sa članom MLS lige je potpisao ugovor na četiri godine.