POVRATAK U SRBIJU!

PARTIZAN DOVODI BIVŠEG REPREZENTATIVCA SRBIJE! Stiže konkurencija za Rikarda - on je prvo pojačanje od odlaska Ilieva!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Partizan je u prva četiri kola osvojio samo pet bodova u Superligi, a pred start ovonedeljnih evropskih obaveza, stižu informacije o novom pojačanju crno-belih, koje bi trebalo da postane Andrija Pavlović.

Izvor: MN Press

Partizan je, kako stvari stoje, posle teškog početka sezone pronašao novo rešenje za poziciju napadača.

To će biti nekadašnji reprezentativac Srbije Andrija Pavlović (28), doskorašnji igrač danskog Brondbija, tvrdi "Telegraf".

Kako se navodi, Partizan je već dogovorio dolazak Pavlovića u Humsku, koji će sa crno-belima potpisati dvogodošnji ugovor i tako pojačati redove Ilije Stolice.

Pavlović bi tako trebalo da u Partizan stigne kao slobodan igrač, pošto je sredinom jula raskinuo ugovor sa Brondbijem. Time bi crno-beli dobili novu opciju u napadu, pored Rikarda Gomeša, a nakon odlaska mladog Marka Milovanovića u Almeriju.

Ovaj 28-godišnjak je još pre četiri godine bio meta Partizana, kada je nastupao za Kopenhagen, ali se tada odlučio da pređe u Rapid iz Beča. Osim ta dva kluba, u inostranstvu je nosio i dresove APOEL-a iz Nikozije i Brondbija, gde se u prethodne dve sezone nije najbolje snašao. Nekadašnji igrač Rada i Čukaričkog je zato rešio da prekine saradnju sa Dancima i sada bi trebalo da u Partizanu bude nova opcija u napadu.

Tako bi Pavlović trebalo da postane i prvo pojačanje crno-belih od nedavnog odlaska sportskog direktora Ivice Ilieva. Pomenuti izvor navodi i da je ovaj posao započeo upravo Iliev, ali je u međuvremenu on napustio svoju doskorašnju poziciju.

Golgeterski najbolju sezonu, Pavlović je u imao u Superligi 2015/16, kada je postigao 18 golova u dresu Čukaričkog. To ga je i preporučilo za odlazak u inostranstvo, kada je prešao u Kopenhagen. Pavlović je upisao i pet nastupa za reprezetnaciju Srbije kod selektora Slavoljuba Muslina, a poslednji put je u dresu "orlova" nastupio 2016. godine.

Tagovi