BRUKA

SKANDAL NA MEČU - NASRNUO S LEĐA I PESNICOM UDARIO ŽENU SUDIJU U GLAVU! Redari ga jurili po terenu, reagovala i policija

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Jedan igrač brutalno napao ženu koja je sudila meč zbog jednog faula...

Izvor: Youtube/ La Voz del Pueblo de Tres Arroyos

Skandal na fudbalskoj utakmici - igrač je nokautirao ženu koja je sudila meč! Haos se dogodio na meču treće lige u Argentini, a morala je da se umeša i policija.

Kristijan Tirone, igrač Deportivo Garmensea je bio besan zbog odluke koju je donela Dalma Magali i žestoko je nasrnuo na nju. Prišao je s leđa i pesnicom je udario u glavu. Pala je na zemlju istog momenta.

Potom je na terenu nastala ludnica, njeni pomoćnici pokušali su da odalje Kristijana što dalje, on se odupirao, krenuo je opet ka Dalmi i tada je uletela policija. Redari i policajci su morali na teren i imali su velike probleme da ga obuzdaju.

Ovako je to izgledalo:

Tirone je nastavio da protestuje, ušao je u klinč sa policajcima, umešao se i jedan njegov saigrač i na kraju su uz dosta muke uspeli da ga izvedu sa terena. Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama i svi su osudili njegov potez.

"Treba ga doživotno suspendovati. Ovakvim siledžijama nije mesto u fudbalu", napisao je jedan od navijača.

Jasno je da ga zbog svega ovoga čeka drakonska kazna i nije isključeno da će mu biti zabranjeno da se bavi fudbalom. Čak i u trećoj ligi Argentine...

Fudbaler udario ženu sudiju pesnicom u glavu
Izvor: YouTube/La Voz del Pueblo de Tres Arroyos

Tagovi