Jaki

ZVEZDO, PAZI SE! MOGUĆI RIVAL U LIGI ŠAMPIONA GAZI SVE PRED SOBOM: Odmah uzeli trofej, crveno-beli ih NE ŽELE u plejofu!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Turski tim je odmah na startu nove sezone pokazao da titula iz prethodne godine nije slučajna.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda u sredu od 20:45 počinje svoju evropsku sezonu pošto igra sa Pjunikom na svom terenu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Srpski tim je tu veliki favorit, ne samo zbog jačine igračkog kadra nego i zato što je Pjunik u prilično lošoj formi. 

A ukoliko prođu u četvrto kolo fudbaleri Crvene zvezde će igrati sa mnogo jačim protivnicima, a sve je jasnije da je tim koga žele da izbegnu u žrebu Trabzon

Tim koji je senzacionalno osvojio titulu u Turskoj prošle sezone, sada je već osvojio svoj prvi trofej u sezoni. Igrali su Superkup i osvojili ga pobedom nad Sivasporom od 4:0. 

Najbolji akter meča bio je korpulentni danski napadač Korneijus koji je dao prvi gol u 37. minutu, a onda povećao prednost u 51. Sve je bilo gotovo kada je Larsen povisio na 3:0 u 64. minutu, da bi konačnih 4:0 postavio Basektas u 75. Mogla je da "pukne petarda", ali je u 95. minutu šampion Turske promašio penal!

Osim Trabzonspora mogući rivali Crvene zvezde su pobednici dvomeča Bodo/Glimt - Žalgiris i Makabi Haifa - Apolon.