Sramotno

ŽENA ME JE VIDELA I ZAMALO SE ONESVESTILA! Legendarni Englez ostao u čudu, a onda je u novinama pročitao DA JE UMRO!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Legendarni Pol Gaskojn je zbog paparaca i novinara proživeo mnoge teške trenutke u životu.

Izvor: Profimedia

Laži koje su se pojavljivale u medijima su uništile ne samo fudbalsku već i medijsku karijeru Pola Gaskojna, po rečima samog legendarnog Gaze. 

U opširnom intervjuu nekadašnja zvezda engleskog fudbala otkrila je da su netačni tekstovi o tome da je na rehabliticiji, odvikavanju i da mu nije dobro kumovali tome da izgubi veliki broj poslova. Gaskoj se čak prisetio priče o ženi koja je zamalo pala u nesvest kada ga je videla na ulici jer je u novinama pročitala da je preminuo. 

"Sećam se da sam šetao ulicom i jedna žena me je videla i skoro se onesvestila. Pitao sam da li je dobro a ona je rekla: 'Da, u novinama je pisalo da si juče umro." Pitao sam je da li izgledam kao da sam umro", otkrio je on. 

Nakon toga je otišao do prodavnice, uzeo primerak novina i u njemu zaista video članak pod naslovom "Gaza je mrtav!". 

Od napada medija nikako ne može da se odbrani, iako je pokušavao da pobegdne u anonimnost mnogo puta.

"Moj telefon ne prestaje da zvoni. Menjao sam broj telefona 55.000 puta. Oni nas progone sve vreme i neće da nas ostave na miru. Pratili su me svuda gde sam išao, hakovali su mi telefon... Pre tri ili četiri godine dva fotografa su sedela ispred moje kuće 24/7 i policija nije htela da ih otera. Ostavili bi mi piće ispred vrata, a ja bih ga bacio u smeće", rekao je Gaza.

Čak i kada je imao već dogovorene poslove često ih je gubio zbog lažnih vesti koje su se pojavljivale. 

"Napišu da ponovo pijem, što nije istina i ja izgubim posao zbog toga. Imao sam posao vredan 30.000 funti, spreman sam bio to da radim, ali moj partner nije došao. Pozvao sam ga i pitao gde je, a on mi je rekao da je u novinama pročitao da sam na rehabilitaciji u Španiji i da ću da umrem", otkrio je Gaskojn. 

Tagovi