Fudbal

MILINKOVIĆ-SAVIĆ ODBIO NAJBOGATIJI KLUB NA SVETU: Italijani otkrili zašto je propao Sergejev transfer!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić imao je dve dobre ponude ovog leta.

Izvor: Profimedia

Poslednjih nekoliko godina Sergej Milinković-Savić je jedan od najboljih igrača Serije A i gotovo u svakom prelaznom roku privlači pažnju evropskih velikana. Za sada se transfer nije dogodio, postoje naznake da će Mančester junajted pokušati da ga angažuje do kraja leta, a Italijani su otkrili da je SMS već odbio dve "jake" ponude.

Između ostalog, srpski fudbaler je odbio ponudu Njukasla - najbogatijeg kluba na svetu!

Ovaj engleski tim pokazao je velike ambicije od kako ga je kupio šeif Mohamed bih Salman, najbogatiji vlasnik fudbalskog kluba na svetu. Odmah nakon što je američki biznismen Majk Ešli pristao da proda crno-bele sa severa Engleske počele su priče o neograničenom budžetu i velikim zvezdama, anakon dobro urađenog januarskog prelaznog roka borba za opstanak je bila laka.

Pod komandom Edija Haua Njukasl se nije mučio, a ovog leta su pomislili da treba da naprave iskorak. Tako "Korijere delo Sport" prenosi informaciju da je engleski tim bio spreman da ponudi 55 miliona evra i bonuse Laciju, ali do dogovora oko transfera nije došlo. Klaudio Lotito nije mogao ni da razmatra ovu opciju, jer je "Serđente" odbio crno-bele!

Isti izvor navodi da je Milinković-Savić zbog nedovoljno dobre finansijske ponude odbio i Arsenal ovog leta, pa sada ostaje samo da se vidi da li će treći engleski klub imati više sreće. Ukoliko Junajted ne krene u realizaciju transfera, SMS bi mogao da bude zanimljiv Juventusu koji je ostao bez Pola Pogbe.