Fudbal

FRKA IZMEĐU MESIJA I RAMOSA! Jedan pogled otkrio koliko je Leo POBESNEO zbog poteza Španca (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Godinama su bili veliki rivali, a još se navikavaju da budu saigrači? Grub start Španca na treningu iritirao Argentinca.

Izvor: Twitter/FCB_Lad

Zvezde Pari Sen Žermena Lionel Mesi i Serghio Ramos ušli su u kraći klinč na jednom treningu u Japanu. Čudesni Argentinac je fintom tela lako izbacio čuvenog Španca iz igre, a on mu je na to uzvratio grubim kontaktom, neuobičajenim za treninge. Sudeći prema Leovoj reakciji, nije mu bilo prijatno što je dobio udarac od igrača kome je godinama bio veliki protivnik u "El Klasiku". Pogledajte tu scenu:

Njih dvojica su saigrači od prošlog leta, kada su se preselili iz Španije u Pariz, mada nisu odmah počeli da igraju zajedno, jer se Ramos oporavljao od povrede od leta do zime i u kontinuitetu zaigrao tek početkom aprila. Predstojeće sezone će po svemu sudeći biti drugačije, i to već od starta 6. avgusta.

PSŽ je ovog leta napravio manje promena, jer je doveo centralnog vezistu Vitinju (22) iz Portoa za 41 milion evra, kao i levog beka Sportinga Nuna Mendeša za 38. Takođe, došao je i centarfor Remsa Ugo Ekitike (20). Sa druge strane, rezervni golman Alfons Areola otišao je u Vest Hem za devet miliona evra, Anhel Di Marija prešao u Juventus, veliki talenat Ćavi Simons otišao je u PSV Ajndhoven bez obeštećenja...

Svakako najvažniji posao Parižani su uradili već krajem proleća, kada su definitivno zadržali Kilijana Mbapea i odbili još jednu ofanzivu Real Madrida na njegov potpis. Zajedno sa Nejmarom, Mesijem, Ramosom i ostatkom ekipe on će od ovog leta ponovo pokušati da donese glavnu nagradu u prestonicu Francuske - titulu Lige šampiona.