Auh!

RONALDO JE POZVAO U VILU – PRISTALA POD JEDNIM USLOVOM! "Završili smo u kući, pili šampanjac, a u tri ujutru..."

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Atraktivna novinarka Alison Ekman prisetila se dana kada je odbila muvanje sa Kristijanom Ronaldom.

Izvor: Profimedia/Instagram/alyeckmann/printscreen

Kristijano Ronaldo čitavog života okružen je lepim ženama, a poslednjih nekoliko godina mesto u njegovom srcu zauzima atraktivna Georgina Rodrigez. Zajedno su nedavno dobili ćerku, a Argentinka izgleda bolje nego ikada. Njen odnos sa Kristijanom sada deluje savršeno, ali se zna da je Ronaldo u prošlosti voleo da šalje poruke i drugim atraktivnim devojkama.

O svom ličnom iskustvu sa portugalskim fudbalerom na društvenoj mreži tik-tok govorila je Alison Ekman (31), američka novinarka, voditeljka, pevačica i glumica. Svojevremeno je Portugalac muvao nju, a ona je nalete jednog od najboljih fudbalera odbila. Otkrila je i detalje!

Devojka koja ima skoro 300.000 pratilaca na Instagramu upoznala je Kristijana Ronalda poslovno, a njihovo druženje završilo se u vili slavnog fudbalera. Uz jasno povučene granice, koje Amerikanka nije želela da pređe!

"Upoznala sam ga kad sam bila voditeljka programa na predstavljanju njegovog parfema. Počeli smo na pričamo na zabavi, a on me je pozvao na piće. 'Ne, nema šanse, moram da radim sutra', rekla sam mu, a moji prijatelji su počeli da me ubeđuju da pristanem. 'Pristaću, ali će me tvoj vozač odvesti kući kad budem poželela', rekla sam. Bio je ok sa tim", počela je priču Alison.

Ovako izgleda Alison, devojka koja nije želela ništa sa Kristijanom:

Kada se zabava završila, mala grupa ljudi je otišla do vile koja pripada portugalskom fudbaleru. "Podelili smo se, moj prijatelj je otišao sa njim, ja sa njegovim menadžerom. Završili smo u kući, uz nekoliko čaša šampanjca. Ostali smo zajedno do tri ujutru, tada sam otišla kući. To je to, ništa se nije desilo", otkriva novinarka, ali... Postoje još neki detalji priče.

Ubrzo su razmenjeni brojevi telefona, pa se razgovor Kristijana i Alison nastavio u neobaveznom tonu.

"Pitao je za moj broj telefona i dopisivali smo se nekih mesec dana. Bilo je veoma prosto, pitanja šta radiš i odgovori sada sam na poslu. Tu je stavljena tačka. Možda je očekivao da se pozovem u njegovu kuću, ali ja ne idem po kućama poznatih ličnosti i spavam sa njim samo zato što su poznati", ispričala je Ekman.