HIT!

TAKSISTA VRATIO NOVČANIK GOLMANU I DOBIO SAMO DRES: Pobesneo je i ispričao SVE medijima, a onda se javio Mateus!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Lotar Mateus se uključio u čitavu sagu oko novčanika Manuela Nojera.

Izvor: Instagram/lotharmatthaus10/ManuelNeuer/Screenshot

Nemački golman Manuel Nojer došao je u centar pažnje javnosti pošto je taksista, koji je pronašao njegov novčanik, ispričao medijima da je ostao u šoku zbog mizerne nagrade za dobro delo.

Nojer je taksisti Haziru poklonio "samo" potpisani dres, iako mu je on na noge doneo novčanik sa karticama i ličnim dokumentima, a već nekoliko dana cela Nemačka bruji o tome kako je legendarni golman škrtica. To je stiglo i do čuvenog Lotara Mateusa koji je odlučio da se uključi u čitavu priču...

Nemački list "Bild" prenosi da je Mateus, odlučio da ponudi hiljadu evra taksisti Haziru za dres koji mu je poklonio Manuel Nojer.

Tako bi "pošteni pronalazač" dobio mnogo veću nagradu i mogao bi da kupi dresove i svojoj deci. U međuvremenu, Mateus ne bi zadržao dres, nego bi ga stavio na humanitarnu aukciju i sav prihod bi išao za pomoć nezbrinutoj deci, čime bi na kraju svi bili na dobitku.

"Znam kako je kad izgubiš novčanik. Mnogo je posla kasnije, mnogo birokratije. Nove kartice, dokumenti. Svaka mu čast što je spasio Manuela većih nevolja", rekao je Lotas Mateus za "Bild".

Videćemo samo kako će se ovaj potez dopasti Nojeru jer je sve vreme ćutao i odbija da "ispravi nepravdu", a sada će to učiniti neko drugi za njega. Deluje da će zauvek biti obeležen kao škrtica ako se u međuvremenu ne javi taksisti i ponudi mu više novca da "okonča" ovu sagu.

Tagovi