Fudbal

LALATOVIĆEV BORAC U NOVOM PROBLEMU! Čeka ih derbi Premijer lige, a zatekli su HAOS - morali da se vrate u Banjaluku!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crveno-plavi nisu bili zadovoljni uslovima koje su zatekli.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Nastavljaju se problemi za Nenada Lalatovića u Banjaluci. Srpski trener je neslavno počeo karijeru na klupi Borca, jer je u Evropi eliminisan od poluamaterske ekipe, a u prvom kolu Premijer lige Borac je kiksnuo protiv tima iz Doboja iako je vodio 2:0. Na to se nadovezala i rekonstrukcija gradskog stadiona u Banjaluci, pa Borac ne može da bude domaćin u svom domu.

Predviđeno je da fudbaleri Borca u nedelju u Novom Gradu (17.00) ugoste ekipu Sarajeva u derbiju drugog kola Premijer lige BiH. Taj meč, ipak, imao je neslavnu uvertiru...

Naime, kako navodi Srpskainfo, crveno-plavi su tokom jučerašnjeg dana otputovali za Prijedor, gde je trebalo da budu smešteni u jednom od hotela, odakle bi otputovali u Novi Grad na trening. Kako se navodi, hotel u kojem je trebalo da borave nije bio uslovan, pa su se vratili u Banjaluku, gde su trenirali u večernjim časovima.

Nakon što je ekipa predvođena Lalatovićem koji ipak nije napustio klub i pored podnete ostavke prešla gotovo 60 kilometara u jednom pravcu, u hotelu koji je trebalo da im bude baza zatekli su potpuni haos. Procenjeno je da tim treba da se vrati u Banjaluku i tamo nastavi sa pripremama za derbi koji čitava Bosna i Hercegovina sa nestrpljenjem očekuje. Taj meč će biti prilika da Borac protiv slavnog tima iz Sarajeva popravi utisak sa otvaranja sezone.

Podsetimo, Borac je u prvom kolu remizirao u Modriči sa Slogom rezultatom 2:2, dok Sarajevo nije odigralo meč premijerne runde protiv Tuzla sitija zbog obaveza tima sa Tušnja na evropskoj sceni.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt