OPA!

DILETA LEOTA UHVAĆENA NA TERASI SA NOVIM DEČKOM! Posle bure sa Zlatanom, glumcem i MILIONEROM - našla mlađeg! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Italijanska voditeljka Dileta Leota bila je povezivana sa brojnim uticajnim ljudima iz italijanskog fudbala, ali sada je u vezi sa manekenom.

Izvor: Instagram/screenshot/dilettaleotta

Najpoznatija italijanska sportska novinarka Dileta Leota dugo je "punila stupce" tabloida sa Apenina zbog navodne veze sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, s kojim je navodno prevarila svog tadašnjeg vjerenika Džana Jamana, a nakon njihovog raskida jedno vrijeme su je ostavili na miru...

Međutim, sada je ponovo aktuelna pošto je magazin "Chi" objavio da je Dileta Leota primijećena sa novim dečkom - i to su snimljeni na terasi njene kuće u Milanu.

Ovoga puta nije u pitanju ni fudbaler, a ni glumac, nego maneken. Dileta Leota je navodno u vezi sa Đakomom Kavalijem koji je četiri godine mlađi od nje. Njih dvoje su navodno već duže vrijeme primjećivani u javnosti i šuškalo se da su samo prijatelji, međutim poslednje fotografije govore da su i više od toga.

"Chi" piše da se dešavalo da ranije napuštaju istu kuću ili isti restoran kako bi "zavarali stope" pošto italijansku voditeljku u stopu prate foto-reporteri.

Tako su se čak i na terasi kuće u Milanu držali na distanci, a onda kada su primijetili "paparace" ušli su unutra...

Pogledajte neke od njenih najboljih fotografija!

Tagovi