BUM!

ZVEZDA ILI PARTIZAN? NEKO OSTAJE BEZ GOLGETERA! Italijani "zapeli" za špica iz Beograda, bio bi to veliki UDARAC za njih

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crvena zvezda ili Partizan ostaju bez napadača u ovom letnjem prelaznom roku.

Izvor: MN Press

Đenova je ispala u Seriju B, ali želi ekspresno da se vrati u najviši rang italijanskog fudbala i zbog toga traži napadača koji će joj obezbediti veliki broj golova. Potragu su sada usmerili na Srbiju, tako da tamošnji mediji prenose da je Đenova u tefter upisala imena golgetera Crvene zvezde i Partizana.

Prvo su italijanski mediji pisali o tome da je Rikardo Gomeš, najbolji strelac Partizana, na radaru Đenove, dok se sada kao sve izvesnija opcija pominje i ime Milana Pavkova iz Crvene zvezde.

Mediji iz Ligurije procenjuju da bi za Milana Pavkova morali da plate oko 2,5 miliona evra, a čini se da su i u Đenovi dobro zapamtili njegovu partiju protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope. Takođe, Pavkov je i solidno počeo novu sezonu u Superligi pošto je postigao tri gola u uvodna dva kola.

S druge strane isti mediji prenose i da je Rikardo Gomeš zanimljiv Đenovi. Prethodne godine je za crno-bele postigao čak 38 golova i sebi je tako podigao cenu, ali pitanje je da li će ga klub iz Humske prodati jer nema alternativu.

Đenovi se u svakom slučaju žuri uoči nove sezone pošto novi vlasnici iz SAD žele što pre da "skockaju" ekipu koja je spremna da se vrati u Seriju A. Angažovali su novog sportskog direktora Marka Otolinija koji je već prionuo na posao, a važan deo slagalice trebalo bi da budu upravo Pavkov ili Gomeš.

Imaju iskusnog 33-godišnjeg Masima Kodu, uz još nekoliko mladih igrača, ali im je potreban provereni "špic".

Videćemo da li će na kraju Zvezda ili Partizan ostati bez napadača, a čini se da bi u ovom trenutku to malo manje bolelo šampiona pošto je upravo potpisao Aleksandar Pešić.