LEP GEST

"BRATE, SLOMLJEN SAM..." TADIĆ ČUO DA MU BIVŠI SAIGRAČ IMA TUMOR: Kapitenski mu je poslao poruku, uputio mu divne reči

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Dušan Tadić je podržao svog bivšeg saigrača Sebastijana Alera koji ima tumor.

Izvor: Profimedia

Francuskom fudbaleru Sebastijanu Aleru usred priprema za nov sezonu dijagnostikovan je tumor testisa, saopšteno je u ponedeljak uveče na zvaničnom sajtu Dortmunda.

Aler je pre samo dve nedelje stigao u Dortmund iz redova Ajaksa za oko 30 miliona evra i na lekarskim pregledima ništa nije primećeno. Ipak, tokom priprema se Aler požalio da je loše, a novim pregleom otkriven mu je tumor sa kojim će se boriti u narednim mesecima i neće igrati fudbal.

Nadamo se da će sve biti u redu sa njim i da će se sjajni napada brzo vratiti, a sigurno mu prija i podrška navijača, kao i saigrača iz Ajaksa sa kojima je ostao u odličnim odnosima.

Aleru se posle saopštavanja ove informacije javio i Dušan Tadić. Njegov doskorašnji kapiten u Ajaksu, koji mu je "namestio" desetine golova u Amsterdamu, oglasio se na Tviteru i poslao tako poruku podrške Francuzu koji će verovatno odmah početi sa tretmanima.

"Brate, slomljen sam pošto sam čuo vesti o tvom zdravstvenom stanju. Ti si uvek pozitivan i jak, siguran sam da ćeš biti u redu. Nikad ne odustaj! Želim ti svu sreću i mislim na tebe u ovim izazovnim vremenima", napisao je Tadić.

Sebastijan Aler je za Ajaks igrao samo godinu i po dana, ali je ostavio dubok trag sa 47 golova na 65 utakmica.

Tagovi