TRANSPARENT

"AKO STE DOŠLI U BANJALUKU SAMO RADI NOVCA...": Transparent sa RUŽNOM PSOVKOM dočekao Lalatovića, da li je zato otišao?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nenad Lalatović je ponudio ostavku na mesto šefa stručnog štaba Borca iz Banjaluke, a navijači su tokom utakmice držali sporni transparent.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Navijači Borca iz Banja Luke nikako ne mogu biti zadovoljni startom sezone, s obzirom na to da je njihov klub eliminisan iz Evrope već na prvoj prepreci, dok su remizirali i protiv Sloge iz Doboja na startu domaćeg prvenstva (2:2).

Iako su ubedljivo vodili, nisu uspeli da privedu meč kraju, a to je žestoko iznerviralo trenera Nenada Lalatović koji je posle utakmice podneo ostavku. Poručio je da nije zadovoljan reakcijom svojih igrača, dok je vrlo moguće da mu je zasmetao i transparent koji su istakli navijači Borca.

Mnogi su zahtevali njegovu smenu nakon blamaže na Farskim Ostrvima, a traže i odlazak brojnih pojačanja koja su stigla iz Srbije na njegovu preporuku.

Posebno jer se u gradu "šuška" da su dobro plaćeni.

"Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca, idite što pre dok vam nismo je*ali i majku i oca! A ukoliko ćete se boriti za Velikana, imaćete podršku Lešinara!!!", stajalo je na transparentu pristalica banjalučkog kluba koji je bio istaknut na stadionu tokom gostovanja u Doboju.

U međuvremenu je potpredsednik banjalučkog kluba Bogoljub Zeljković ispričao da će tokom utorka svi sesti za sto i otvoreno razgovarati, pošto mu se ne sviđa što ima previše negativnih reakcija u javnosti.

Prethodno je Nenad Lalatović dobio podršku rukovodstva i poručeno je da će njegova ostavka biti odbijena, ali videćemo kakva je situacija nakon konferencije za medije na kojoj je molio upravu da ga "puste". Smatra da je odlazak sada moralan čin, dok je poručio da igrače ostave na miru.