STRAŠNO

NAJJAČI FUDBALER SVETA SMRŠAO 6 KILOGRAMA NA UTAKMICI!? "Popio sam 30 litara vode i nisam mogao da uriniram"

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Nikada u karijeri se Hulku nije dogodilo da ovoliko dehidrira u toku meča.

Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Hulk važi za jednog od najjačih igrača planete, međutim koliko su nekada surovi uslovi u kojima se igra najbolje govori podatak koji je saopštio nakon burne utakmice Flamenga i Atletiko Mineira.

Njegova ekipa eliminisana je u osmini finala Kupa Brazila, a osim po navijačkim neredima - Hulk će je pamtiti i po tome što je za 90 minuta fudbala izgubio čak šest kilograma. Snažni fudbaler je uoči početka meča na "Marakani" imao 97 kilograma, međutim kada se na kraju izmerio - "spao" je na 91.

"Ostao sam ovde četiri sata i popio 30 litara vode, ali bilo je teško urinirati. Na početku sam imao 97 kilograma, a završio s 91. Srećom, uspeloo je i sada idem kući", rekao je Hulk koji je četiri sata "čamio" na stadionu.

Svi njegovi saigrači su otišli, ali je Hulk morao da ostane jer ga je čekala doping-kontrola.

Međutim, pošto je dehidrirao u toku meča, nikako nije mogao da im dostavi urin na analizu. Čekali su ga satima i to je bilo pravo mučenje za brazilskog fudbalera.

"Otkako sam došao u Atletiko, ovo je utakmica u kojoj sam najviše dehidrirao. Danas sam izgubio šest kilograma. Umoran sam", rekao je Hulk čija je ekipa poražena, pa je na kraju morao privatnim letom da se vrati kući pošto nije mogao da putuje sa ostalim saigračima koji su ranije otišli.