PUKLO!

BRUJI ITALIJA - ATRAKTIVNA VODITELJKA PREVARILA TOTIJA? Fudbaler se razveo, a lepa Ilari je "poludela" za drugim!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Frančesko Toti i Ilari Blazi rešili su da okončaju brak posle 17 godina.

Izvor: Profimedia/Instagram/ilaryblasi/Printscreen

Puklo je! Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti i poznata voditeljka Ilari Blazi zvanično su objavili da je njihov brak "pukao" posle 17 godina i da se razvode!

Neponovljivi "princ Rima" i njegova supruga oglasili su se i sve razjasnili nakon višemesečnog nagađanja, a sada mediji u Italiji otkrivaju i zbog čega je možda došlo do njihovog razvoda!

Toti se u ponedeljak uveče oglasio i pokušao da čitavu priču što je moguće više skloni od medije, ne želeći da detaljnije objašnjava razloge razvoda.

"Pokušao sam da prevaziđem krizu u braku, ali shvatam da se razvod nije mogao izbeći. Nastaviću da budem blizak sa Ilari i da podižemo našu decu. Razlozi našeg razdvajanja će ostati strogo privatna stvar", bila je Totijeva poruka.

Legendarni fudbaler Rome, međutim, nikako nije mogao da bude zaobiđen od strane italijanskih tabloida. Tamošnji list "Chi" navodi da je Toti već neko vreme u vezi sa atraktivnom Noemi Boki, koju je upoznao igrajući padel (sport sličan tenisu).

Oni su čak i pokazivali svoje zajedničke fotografije, a "Chi" piše da su problemi u Totijevom braku počeli kada je u telefonu svoje žene našao određene kompromitujuće poruke. Kružile su glasine da je Ilari navodno posećivala i jednog mladića tokom svojih putovanja u Milano zbog vođenja TV emisije.

Ovo je Ilari Blazi, doskorašnja supruga Frančeska Totija, koja je jednom bila i u centru pažnje kada je na sceni ljubila voditeljku programa: