Tužno!

MESUT OZIL OPET DOTAKAO DNO - OTKAZ I U TURSKOJ: Raspada se velika karijera, više ne treba ni omiljenom klubu!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nekada sjajni nemački fudbaler Mesut Ozil poslednjih godina na terenu nije ni senka tog čoveka.

Izvor: Profimedia

Nekada jedan od najboljih na svetu, reprezentativac Nemačke i fudbaler Real Madrida, a danas... Veliki put i to uglavnom nizbrdo prošao je Mesut Ozil, ofanzivni vezni koji je od danas slobodan igrač! Turski velikan Fenerbahče odlučio je da raskine ugovor sa nekadašnjim igračem Arsenala i konačno prekine sagu koja je trajala predugo.

Nakon više meseci spora koji je vodio sa klubom, Ozil je slobodan u izboru nove sredine. Iako je prethodnih nedelja bilo priče da on razmišlja čak i o završetku igračke karijere, to se verovatno neće desiti ovog leta.

Čovek koji je svojevremeno pokušavao da ubedi čelnike Arsenala da ga puste u turski tim zadržao se u Istanbulu samo godinu i po dana. Za to vreme je u jednom periodu bio i kapiten kluba, ali je više meseci proveo u svađi sa gotovo svim klupskim strukturama. Slično je bilo i u Londonu, gde Mikel Arteta nije želeo da toleriše njegovo ponašanje i premalo zalaganja na utakmicama Arsenala.

Nakon dva uzastopna raskida ugovora zbog problema koje je imao sa klubom, Mesut Ozil želi da nađe novi izazov u fudbalskoj karijeri. to bi mogao da mu bude i poslednji klub u životu, pošto već ima 33 godine i ozbiljno razmišlja da se posveti profesionalnom igranju video igara.

Tagovi